Изпращаме една успешна година, предстоящата ще бъде, още по-добра!

– заканиха се аматьорите – баскетболисти от „Светкавица” Търговище.

Рекламно съдържание

Те завършват годината почти в челото на полусезона на Източната аматьорска лига. Инкасирали са едва две загуби, а имат и една неизиграна среща.

Достойно, с пълен превес беше представянето им на Коледния турнир, който се проведе в Добрич миналия уикенд – всички съперници бяха сразени от „сините мълнии”.

“Момчетата са силно мотивирани и с нетърпение очакват пролетните плейофи, на които отново да покажат на най-сериозните си противници от Варна „откъде изгрява слънцето”!”

– заканиха се търговищките баскетболисти.

Те участват в Лигата вече седма година, като с всяка следваща стават все по-добри, по-организирани, по-удовлетворени от постиженията си.

И както е редно в тези светли Коледно-новогодишни, изпълнени с положителни емоции празнични дни, искат да поздравим и да благодарим на всички наши партньори и приятели:

На тези, които ни подкрепят вече толкова години!
На тези, които ни гледат в залата, или „на живо”!
На тези, които ни облякоха в нови екипи!
На тези, с помощта на които тренираме на по-светло! /надяваме се скоро и на по-НЕхлъзгаво!/

От ръководството и щаба на клуба изказват благодарностите си за оказаната им подкрепата на Кмета на Търговище д-р Дарин Димитров, на Секретаря на общината Христалина Халачева, на народния представител д-р Венка Стоянова, на местния предприемач г-н Христо Грозданов!

Благодарности и респект за тези, които имат най-голям принос за успехите ни –

за треньорите Иван Иванов и Георги Иванов, за капитана Милен Атанасов, за отдадените на баскетболната игра Николай Златков, Велислав Никифоров, Димитър Димитров, Димитър Средков, Димитър Стефанов, Симеон Стойнов, Петър Стефанов, Николай Кондов, Стоян Даракчиев, Александър Янчев, Елизар Кръстев, Сашо Георгиев, Стоян Мирев, Христо Иванов, както и не на последно място – Димитър Янчев!

Благодарности за всички, с които със собствени сили и средства стигнахме до тук, показахме и доказахме, че сме отбор, че сме приятели!

Да си пожелаем една още по-добра, успешна, здрава и щастлива 2018 година! Константин Манев – Президент на мъжкият, аматьорски отбор на БК “Светкавица”

2017-та е година на достойнство и чест за аматьорския баскетбол в Търговище
5 (100%) 1 vote

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here