На 10 януари ще има двама печеливши. Единият ще се сдобие с телефон, другият – с телевизор

До момента в лотарията с касови бележки потребителите от област Търговище са регистрирали 103 хиляди касови бележки на обща стойност над 1.3 млн. лв. От началото на годината най-високата стойност на регистрирана касова бележка е за 1791,25 лв. Най-активен е потребител от Търговище регистрирал 856 касови бележки от профила си, което го нарежда на шесто място по брой най-много регистрирани касови бележки след потребители от Стара Загора, Пловдив, Варна, Русе и София.

Рекламно съдържание

Георги Георгиев е името на късметлията, който грабна третия смартфон в Лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите. Късметлийската касова бележка Георги получи срещу закупен лотариен билет на стойност от 2 лв. 42-годишният софиянец спечели с фискален бон, въведена в последния работен ден на 2015 година.
Първата месечна награда – 40 инчов 3D телевизор, ще бъде изтеглена на 10 януари в национален ефир в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. Печелившият ще грабне чисто нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри. Тогава ще бъде изтеглена и четвъртата седмична награда – смарт телефон с четириядрен процесор.

До момента в лотарията с касови бележки в национален мащаб са регистрирани близо 7 млн. касови бележки на обща стойност 95 млн. лв.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.

Пресцентър НАП-Търговище

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.