Зимната ваканция в община Попово се удължава с още два дни

След заседание на щаба при Община Попово за изпълнение на общинския план за защита при бедствия, което се проведе тази сутрин в 10:00 часа, излезе с предписание до кмета на община Попово да обяви дните четвъртък и петък (1 и 2 март) за неучебни. Ваканцията в общината се удължава поради усложнената метеорологична обстановка, за да се избегнат рискове за здравето на учениците и подлежащите на обучение 5 и 6-годишни деца.

Рекламно съдържание

Учебните занятия ще бъдат подновени на 6 март (вторник). Детските градини в града да оптимизират дейността си, съобразно потребностите на родителите и посещаемостта.

Зимна обстановка в Търговище в последния ден на февруари

Снегопочистването на пътищата в община Попово продължава и към този момент, като те остават труднопроходими при зимни условия. Вече е отворен пътят за с. Осиково, докато този към с. Цар Асен е затворен, но се работи по неговото разчистване и отваряне, като той е една от най-критичните точки на територията на общината. Тази сутрин е изтеглен заседнал в преспи автобус с пътници на пътя между селата Люблен и Садина.

Ще има ли удължаване на ваканцията в Търговище?

Апелираме гражданите, които нямат належащи пътувания, да не излизат с автомобилите си поради усложнената пътна обстановка.

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

1 коментар

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.