Гран при от Международен конкурс за талант на „New voices“ Търговище

Над 270 участника се събраха в Пловдив от 13 до 15 октомври 2017г. на десетото юбилейно издание на Международен конкурс за детско-юношеско творчество “С песен и обич творим добро“.

Рекламно съдържание

Събитието бе организирано от ДВФ “Омайниче“, Община Пловдив и Военен клуб – Пловдив и бе посветено на 10 години от създаването на вокална група „Бон Мин“ при Комплекса за социални услуги „Олга Скобелева“.

Удоволствието да присъждат наградите имаха детско жури от ДВФ “Омайниче“ и професионално в състав – Мими Иванова, Ваня Костова и Невена Пейкова.

Конкурсът “С песен и обич творим добро“ даде сцена за изява на смели, млади таланти до 19-годишна възраст от цялата страна и чужбина в красивия и древен Пловдив, избран за Европейска столица на културата през 2019 г.

Надпреварата между участниците бе голяма, журито беше безпристрастно, но за пореден път Търговище получи най-високият приз „Гран при“ в лицето на талантливата певица от музикална школа „New voices“ Елеонора Димитрова. Тя се съзтезава в III възрастова група и плени всички с изпълнението си на песента „Сама“!

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.