Областна администрация-Търговище e сред организациите-домакини на инициативата „Мениджър за един ден“ на Джуниър Ачийвмънт България

Какво е да си Областен управител или главен секретар на Областната администрация ще могат да научат младежите от Търговище, включили се в инициативата „Мениджър за един ден“.

Рекламно съдържание

Тя е насрочена за 12 октомври 2017 година, но в Търговище ще се проведе ден по-късно-на 13 октомври /петък/.

В инициативата ученици и студенти от цялата страна ще прекарат един реален работен ден в компания, държавни институции и неправителствени организации и се учат директно на техните мениджъри и най-добри служители.

За да се стигне до този ден има подготвителен период, който протича на няколко етапа, описани на http://mfd.jabulgaria.org/ .

“Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria/ Джуниър Ачийвмънт България/.

Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години.

По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден.

„Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Стайков сдава поста в Търговище на 13 октомври
4.4 (88.57%) 7 votes

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.