Гимнастиците на СК”Торнадо” – трети отборно на Третия турнир „Йовчев- Дженерали” в София!

На връх 45-годишният рожден ден на четирикратният олимпийски медалист Йордан Йовчев, в Националната гимнастическа зала „Раковски” в София се проведе третият турнир „Йордан Йовчев” за купите на „Дженерали”. В него участваха 12 отбора момчета и 11 отбора момичета от цяла България /69 състезатели/.

Рекламно съдържание

Гимнастиците на СК”Торнадо” Георги Стоянов, Миркаан Даян Стефанов и Радостин Янев, възпитаници на ЦПЛР-ОДК се представиха отлично и заслужено спечелиха трето място отборно, бронзови медали и чек за 300лв. Голямо бе учудването на Йордан Йовчев и присъстващите, че и без терен за подоговка СК „Торнадо” отново е в тройката!

Първо място заеха „Л.Солачки” Благоевград, а второ „Левски 08” София.

Индивидуално се раздаваха големи купи и скъпи подаръци до трето място. За голяма радост на отбора от Търговище Радостин Янев се класира втори с 106.80т. Той беше изпреварен единствено от Йоан Иванов от „Левски 08”! За второто си място Радостин бе награден с огромна купа и мобилно устройство! На всички състезатели, треньори и съдии бяха подарени подаръци от спонсора на турнира!

Успехът на СК „Торнадо“ е изключително значим предвид липсата на всякакви условия за подготовка. Припомняме, че това е така поради все още продължаващият ремонт на Учебно-тренировъчният център в Търговище. Третото място е повод за гордост на треньорите на СК”Торнадо” – Борислав Илиев, Йордан Савов и Снежана Стоянова, които решиха да не лишават децата от участие в престижния турнир.

С любезното съдействие на Президента на БФГимнастика Красимир Дунев и лично от Йордан Йовчев на нашите гимнастици бе предложена залата в София за 4 дневна подготовка преди старта на състезанието.

източник: СК „Торнадо“

СК Торнадо с 3-то място на отборното в София
5 (100%) 2 votes

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.