Идва ли края на междусъседските драми в жилищните кооперации?

“ Професионален домоуправител “ от години се превърна в изключително търсена в големите градове на България услуга. Това до голяма степен тушира много от познатото в ежедневието ни напрежение, което понякога съществува в жилищните кооперации.

Рекламно съдържание

Намирането на човек, който да поддържа хигиената, да управлява събирането на средства за общите сметки и такси, да извършва организационните дейности около ремонти и други приключения се превърна в необходимост.

Наше проучване в социалните мрежи потвърди необходимостта от такива услуги и в Търговище. За щастие вече има и кой да ги предлага.

Вече е възможно да си наемете домоуправител

– който да организира вместо вас общи събрания, да води нужната документация, да решава текущи въпроси. Професионалният домоуправител извършва контрол при обслужващите дейности и съдейства при отстраняването на аварии.

Фирма предлага в града ни не само това, може да си наемете и касиер за блока. Той ще събира месечните такси и ще извършва разплащането на разходите за общите части на етажната собственост. Ще съхранява платежните документи и ще изготвя финансови отчети.

СЛБ 2016 ЕООД ще ви предостави възможността да осигурите и техническа поддръжка на жилищната кооперация. Служители на фирмата ще извършват периодични огледи и доставяне на консумативи, посредничество за извършване на ремонти, както и подмяна на стълбищни крушки и бутони.

Какви са услугите, които СЛБ 2016 ЕООД предлага?

Административна услуга | професионален домоуправител

Организиране и провеждане на общо събрание на собствениците в етажната собственост. Изготвяне и гласуване на правилник на вътрешния ред. Контрол по спазването му. Създаване и/или администриране на книгата на собствениците. Регистрация на етажната собственост в регистъра на местната община. Съхраняване на документи, касаещи сградата при желание на клиентите.

Финансова услуга | професионален домоуправител

Събиране на такси за поддръжка и управление на етажната собственост. Възможност за заплащане на месечни вноски в определена дата след 18:00 на място в етажната собственост. Възможност за заплащане на месечни вноски по банков път в сметка на името на фирма „СЛАБ 2016“ ЕООД. Възможност за заплащане на месечни вноски на място в офиса на фирма „СЛБ 2016“ ЕООД, който се намира на ул. „Преслав“ 17, ет.5 от 9:00 часа до 18:00 часа.

Изготвяне на периодични финансови отчети, съдържащи информация относно събраните месечни такси. Некоректни платци, извършени плащания към трети лица.(комунални дружества, фирми подизпълнители и други). Пълна прозрачност и достъп на всеки член на етажната собственост до финансовите операции. Ревизиране на всички платежни документи на място в нашия офис в приемното време за клиенти. Изготвяне на годишен отчет.

Организационна услуга | професионален домоуправител

Извършване на огледи с фирми подизпълнители във връзка с организирането на ремонтна дейност в етажната собственост. (ремонт на покрив, смяна на щрангове, инсталиране на чип система и т.н.). Предоставяне на събраните оферти на вниманието на живущите в етажната собственост. За избор на фирма, която да извърши ремонтната дейност. Контрол и надзор по ремонтните дейности в етажната собственост. Изготвяне на оферти и организация по поддръжка на зелени площи в прилежащата част на етажната собственост. Изготвяне на оферти и организация по зимна поддръжка на етажната собственост и прилежащите части: почистване на сняг, отстраняване на заледени участъци, премахване на висулки, отпушване на заледени улуци (собствениците на организирано общо събрание избират оферта за зимна поддръжка)

Изготвяне на оферти и организация на борба с вредители (дератизация и дезинфенция).

За да получите своята консултация и оферта, свържете се с фирма СЛБ 2016 ЕООД на телефони 0894 452 442 или 0894 761 252 или ги посетете на адреса на офиса им на ул. „Преслав“ 17, ет.5 през работното му време от 9:00 часа до 18:00 часа.

Платена публикация

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.