ПП ГЕРБ представи водача на листата си в 28 МИР Търговище Теменужка Петкова

Представяне на листата на ПП ГЕРБ в 28 МИР Търговище

Рекламно съдържание


Теменужка Петкова пред журналисти в Търговище:

Това, което ще правим занапред е свързано с надграждане на това, което сме постигнали

За мен в въпрос на чест, че имам възможност да оглавя листата на ПП ГЕРБ в 28 МИР-Търговище. Освен чест, това е и много сериозна отговорност, но ние от ПП ГЕРБ знаем как и сме доказали, че можем да носим отговорност вече 10 годни

– това заяви водачът на листата Теменужка Петкова на пресконференция, на която бяха представени кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ.

Тя представи основните акценти в управленската програма на партията, сред които образование, сигурност, земеделие, увеличение на доходите в съответствие с икономическия ръст, социални мерки за подобряване условията на живот.

В програмата, която сме разработили, много ясно са разписани всички ангажименти, които поемаме във всяка една структурна политика. Програмата на ПП ГЕРБ е реалистичната програма. Няма ангажимент, който да поемаме и да не можем да изпълним. За разлика от програмите на нашите опоненти, които съдържат много „хубави“ неща, това което ние обещаваме, знаем, че можем да го изпълним

– заяви Теменужка Петкова.

Тя допълни, че изграденото досега е доказателство за това какви хора работят за ПП ГЕРБ и каква е визията на партията за развитието на България.

Във второто правителство на Бойко Борисов ми беше поверен един много тежък сектор – енергетиката. Знаете, че от една страна тя е изключително важен отрасъл в българската икономика, но от друга страна беше обременен с много проблеми и рискове. Нашите политически опоненти от БСП имаха нагласата, че оттам ще дойде един от основните проблеми на правителството, но за наша радост ние успяхме да се справим с изключително тежката ситуация в българската енергетика. Това, с което можем да се похвалим сега е, че тя е стабилна, както от гледна точка на финансовото състояние, така и от техническа гледна точка

– поясни Теменужка Петкова. Тя беше категорична, че министрите на ПП ГЕРБ излизат от управлението с гордо вдигна глава.

Показахме, че всеки един от нас е професионалист и отговорен на позицията, която заемаше. Това, което ще правим оттук нататък и това, което е ясно очертано в нашата управленска програма, може да се обобщи с една дума – надграждане. Положихме основите в рамките на този мандат и това, което ще правим занапред е свързано с надграждане на това, което сме постигнали!

ПП ГЕРБ – Търговище регистрира пълна листа, в която са включени 8 кандидати за народни представители.

Водач на листата на ПП ГЕРБ в Търговище е Теменужка Петкова, министър на енергетиката във второто правителство на Бойко Борисов.

Второто място е за Митко Стайков, общински ръководител на ГЕРБ-Омуртаг, областен управител в периода 2009 – 2013 г . На трета позиция е народният представител от 43-тото Народно събрание и областен координатор на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Венка Стоянова. Четвърти в листата е Стефан Иванов – зам.областен управител и общински ръководител на ПП ГЕРБ-Попово.

Досегашният областен управител Светлин Бонев заема пето място. На шеста позиция е Борислав Борисов, общински съветник в Общински съвет-Опака, директор на СУ „ Васил Левски“- гр.Опака. На седмо място е Елка Станчева, общински съветник в Общински съвет-Антоново и Общински ръководител на ПП ГЕРБ. Осми в листата е Никола Джамбазов от Попово, общински съветник в Общински съвет-Попово и областен административен секретар на ПП ГЕРБ.

Текст: Пресцентър на ПП ГЕРБ Търговище

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.