Гласът на победителя в престижната класация на oikotimes.com – Eurostar Awards 2015 ще изпълни площад „Свобода“ по време на новогодишния концерт в Търговище.

Рекламно съдържание

Поли Генова, която беше сред номираните за Eurostar Awards, заради великолепното си представяне като водеща на конкурса Детска Евровизия 2015 г., който се проведе в София тази година.

Класацията Eurostar Award е на интернет платформата oikotimes.com, която се администрира от международен екип, чиито членове са от Гърция, Испания, Швеция, Англия.

Над 67 000 уникални вота е получила Поли Генова, информират от сайта на организаторите. В крайните резултати, българката е убедителен победител, получавайки подкрепата на 48,8% от глсувалите. Втори след нея е италианската звезда Il Volo, който е получил подкрепата на 25,1% от упражнилите вота си.

Първият коментар под публикацията, известяваща резултатите от вота, е на майката на Поли – Даниела Генова, която казва за дъщеря си:

„Поли, ти абсолютно заслужаваш тази награда, Обичам те!“ – Мама

Поли Генова, заедно с трио „ЛаТиДа“ и ПФА „МИЗИЯ“ ще вземат участие в празничната програма на новогодишния концерт в Търговище, който ще започне в 22:30 на 31.12.2015 година на площад „Свобода“. Точно в полунощ кметът на Община Търговище, д-р Дарин Димитров, ще поздрави присъстващите на площада с новата 2016 година.

Оценете тази статия

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.