НАД 30 РОДНИ ФИРМИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ НА НАЦИОНАЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В ТЪРГОВИЩЕ

* Панаирът на модата примамва посетителите с модна конфекция, кожени изделия и качествени български стоки на ниски цени

Над 30 фирми от цялата страна участват в традиционното издание на Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА. То стартира днес /понеделник/ в Търговище и ще продължи до 10 февруари – събота. Изложението се провежда с любезното домакинство на Община Търговище и Драматичния театър.

Рекламно съдържание

На Панаира на модата участват производители, занаятчии и търговци от цялата страна. Те предлагат трикотаж, дамска и мъжка конфекция, детски стоки, чанти и кожени изделия, спотрен трикотаж, сезонни стоки и аксесоари.

Дамите ще открият българска бижутерия, чанти и аксесоари, модна конфекция, луксозно бельо от утвърдени производители. Това са фирми от българските градове Пловдив, Бургас, Хасково, Варна, София, Трявна.

Има предложения и за силния пол – ризи, панталони, пуловери – родно производство и внос от ЕС, спортен трикотаж и бельо, а големия избор от сезонни стоки – топли чорапи, якета и трикотаж допълнително ще изкушат всички, които искат за обновят своя гардероб на добра цена!

Само до 10 февруари, във фоайето на Драматичния театър в Търговище, изложението предлага среща с качественото българско производство на неговата истинска цена – не пропускайте да го посетите, заслужава си!

Панаир на модата започва в Търговище
5 (100%) 4 votes

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.