Националният алианс за социална отговорност отличи Община Търговище

Община Търговище получи награда за ефективно партньорство с неправителствения сектор от Националния алианс за социална отговорност (НАСО). Отличието бе получено от заместник-кмета Емине Якубова на церемония на Годишните национални награди на НАСО за принос в социалното развитие на България, която се проведе на 13.04.2016 г. във Велико Търново.

Рекламно съдържание

Координатор на НАСО за Търговище е Златка Иванова, а Община Търговище е член на организацията от 2015 г. Миналата година градът ни бе домакин на национален форум с тема:

„Създаване на подкрепяща среда за уязвими хора и общности”, организиран от НАСО. Тогава Комплексът за психично – здравни грижи в общността в кв. Бряг получи първа награда за социално отговорна среда.

В годишната програма на НАСО за 2016 г. са планирани 3 събития в Търговище. През май е предвидена национална конференция на тема: „Качество на социалните услуги“.

През септември експерти от цялата стана ще дискутират иновативни методи и подходи в социалната работа, а през ноември ще бъде организиран форум „Социално предприемачество”.

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.