Д-р Айча Заралиева представя третата си самостоятелна стихосбирка “Спомени за рециклиране”

Айча Заралиева ще представи третата си самостоятелна стихосбирка “Спомени за рециклиране”. Това ще се случи днес, 11 октомври от 18:00 часа в родния й град Търговище. Това е и официална премиера на новата книга.

Рекламно съдържание

Творческият път на д-р Заралиева започва в Търговище. Тя е възпитаник на II СУ “Проф.Никола Маринов” и един от първите членове на творчески клуб “Фотони” към ОНЧ “Напредък-1864”. Първите й публични изяви в света на авторското творческо са на родна сцена в ученическите години, заедно с творческия колектив на “Фотони”, ръководен от Радка Иванова.

След като напуска града впускайки се в приключението на своята професионална реализация тя не губи връзката с корените си и не изоставя Изкуството. В столицата става част от няколко литературни сформирования и екипи, като последният проект, от който е част се нарича “Нова асоциална поезия”.

В Търговище тя е позната още и с публицистичните си трудове за местния вестник “Знаме”.

Връзката между Айча и ОНЧ “Напредък” продължава и до днес. Залата за кафе-театър на местното читалище отново ще приюти авторката и премиерата на нейната книга.

Онези които присъстват тази вечер на премиерата ще имат възможност да участват в срещата разговор. Също така и да си закупят стихосбирката й “Спомени за рециклиране” с автограф от автора.

Повече за д-р Айча Заралиева и творчеството й ще научите от нейната ФБ страница.

Млад лекар роден в Търговище разкрива “Спомени за рециклиране”
5 (100%) 1 vote

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.