Кристиана Асенова е „Марти“ в третия сезон на „Следвай ме“

Още едно предизвикателство ще бъде покорено от талантливата Кристиана Асенова. Музикалнията талант от Търговище, който направи първите си големи стъпки на сцената в музикална школа „New Voices“, ще преоткрие себе си в новo амплоа. Криси вече е част от третия сезон на нашумелия в интернет тийн сериал „Следвай ме“. В продукцията на 7 Talents изпъкват имената на Христина Христова-Тита и Михаела Павлова, нашумяла около риалити сериала „София Ден и Нощ“, както и с участието си „Dancing Stars“.

Рекламно съдържание

Кристиана Асенова, която спечели преди години риалити формата за деца „Големите надежди“ на България, влиза в ролята на Марти. Героинята й е ученичка, чиято мечта е да стане актриса. Тя е изключително позитивна натура и още в първият епизод на новия сезон се превръща в новата съквартирантка на Тита (в ролята на Бела).

Драгомир Сименов за Кристиана и „Големите надежди“: Тя е триумф за това предаване!

От официалната фб страница на сериала описват Марти като „усмихната, добра и вярва, че всичко е възможно“.

Само преди няколко дни Кристиана си беше в Търговище, за да стане част от благотворителния концерт „Мечтите имат крила“. Целта на инициативата бе набирането на средства за подпомагане на децата от ЦСОП.

Премиерният епизод от третия сезон на сериала „Следвай ме“ и появата на Кристиана в него може да гледате тук:

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

2 коментари

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.