Раните на БСП заздравяват и се забелязва тренд нагоре смята Красимир Мирев след първия тур на изборите

Много сериозен тренд нагоре отбелязаха днес БСП-Търговище за своята партия на местно и национално ниво. Това заключение идва само дни след проведените избори за президент на Република България. Това се случи по време на пресконференция на червените в Търговище.

Рекламно съдържание

Красимир Мирев, бивш депутат и настоящ участник в Инициативния комитет издигнал кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова раните на БСП заздравят, но от там не си правят илюцията, че няма да има нови. За екскметът на Търговище подкрепата на Стефан Данаилов към генерал Радев е само доказателство за качествата на кандидата за президент. Както е известно Ламбо е председател на Инициативния комитет, който издигна двойката Радев-Йотова.

Резултатите на БСП в Търговище и Попово са повече от обнадеждаващи отчитат „червените“. Техните кандидати са сред водещите в двата общински центъра. От Българската социалистическа партия сравняват резултатите от неделя с тези от парламентарните избори през 2013 година. Това са и най-добрите им активи от 2013 насам.

Областният председател на БСП в Търговище Явор Куюмджиев смята, че вярата към партията му се връща. Според него времето на раздори е вече отминало и налице е консолидация между последователите на лявата идея.

Куюмджиев отчете и високата подкрепа за двойката Радев-Йотова от млади хора. За него това е белег, че партията се движи във вярната посока.

 

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.