Наближават крайните срокове за конкурсите за коледна украса

Наближават крайните срокове за участие в конкурсите за най-ефектна външна коледна украса, обявени от Община Търговище. До 16.12.2016 г., включително, селата, които искат да се включат в надпреварата за най-оригинално оформени празнични кътове в центъра и/или улиците, трябва да заявят участие в местната администрация.

Рекламно съдържание

Наградата в конкурса за селата е 500 лева. При определяне на победителя ще се оценява участието и на местната общност. Селото, спечелило коледната надпревара, ще бъде обявено след сесията на Общински съвет на 22.12.2016 г.

До 20.12.2016 г., на електронната поща на Общината: [email protected], се приемат заявки и от желаещите да се включат в конкурсите за най-оригинална външна украса на търговски обекти/заведения и частни домове. Те трябва да изпратят снимка на празничната декорация, име, адрес и телефон на участника.

Победителите в двете категории, за най-оригинална външна украса на търговски обект и частен дом, ще получат награди от по 200 лева. Предвижда се и по една поощрителна, от по 100 лева. Имената на победителите ще бъдат съобщени на 23.12.2016г.

Дрон проектът на Търговище – „Търговище отвисоко“ предлага безплатна фотосесия на коледно украсена къща. Заявете безплатна дрон фотосесия от ТУК. С направените снимки ще може да участвате в конкурса на Община Търговище.

Крайните срокове на коледния конкурс наближават
5 (100%) 2 vote[s]

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.