Коледна украса грейна в центъра на Търговище

Коледна украса грейна в центъра на Търговище снощи. Във вечерта на Никулден светлините по сградите и площада блеснаха пред погледа на събралата се тълпа в очакване на събитието.

Рекламно съдържание

Духовият оркестър на Търговище с ръководител и диригент Красимира Коларова откри празничния тон на вечерта посветена на светването на коледната елха с празнични мотиви. Последва и театрален спектакъл. 

Изпълнители от вокалната група „ПроТайм“ с ръководител Стойна Кичукова и приятели представиха песента си „Аз съм българче“ по текст на Иван Вазов и рап мотиви. Тяхното изпълнение участва във финалния етап на „Детска мелодия на годината“, като концерта ще се проведе в НДК през декември.

Грейна елхата на центъра

Публикувахте от Търговище отвисоко в Четвъртък, 6 декември 2018 г.

От празничната сцена кметът на Община Търговище д-р Дарин Димитров отправи своите пожелания към присъстващите и си пожела повече топлина между хората.

Последва отброяване до 10 и в Търговище засия коледна украса. Тя озари сградата на Общинска администрация и централните площи. В светлини грейнаха коледния базар, дръвчетата пред Драматичен театър Търговище и други любими кътчета.

Коледна украса грейна в Търговище
5 (100%) 2 votes

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.