Комбайн и „Рено Лагуна“ направиха катастрофа край Попово тази сутрин, съобщават от пресцентъра на МВР-Търговище.

Рекламно съдържание

В 9,32 ч на тел. 112 е получен сигнал за възникнало пътно-транспортно произшествие (ПТП) на пътя между селата Водица и Цар Асен, община Попово– на 2 км след с. Водица в посока с. Цар Асен, между лек автомобил “Рено Лагуна” с търговищка регистрация, управляван от 25-годишен мъж от с. Г. Градище, община Опака, и комбайн с търговищка регистрация.

В резултат на удара при катастрофата в МБАЛ – Попово са откарани за преглед пътували в лекия автомобил две жени – на 21 и 48 год., и малко дете. При извършения преглед е установено, че 21-годишната жена е с порезни рани, и тя е откарана в МБАЛ-Търговище за допълнителни изследвания.

Наранявания при детето следствие на възникналата катастрофа край Попово не са констатирани. То също е откарано в МБАЛ-Търговище – за контролен преглед, където в момента заедно с 21 годишната жена са оставени под наблюдение.

Пътят с. Водица-с. Цар Асен – с. Г. Градище беше временно затворен, като на пътуващите за с. Г. Градище МПС им бе предложен обходен маршрут през с. Гагово и гр. Опака. Около 14:30 движението по пътя беше възстановено.

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.