Каракачанов в Търговище: Нашата българска работа трябва да си я свършим ние българите със задружни сили.

Лидерът на ВМРО и част от триумвирата на коалиция „Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов се срещна със симпатизанти в Търговище. Той апелира за национално обединение в името на добруването на България. Призова родния избирател да бъде активен на предстоящите парламентарни избори на 26 март и представи визията на коалицията в бъдещото народно събрание.

Рекламно съдържание

Красимир Каракачанов упрекна политическите партии, че разделят и разединяват народа, като постепенно го карат да не вярва в нито една политическа сила. За лидерът на ВМРО няма леви и десни партии в България. Има такива които се крият зад паравани и наричат себе си системни партии, които 27 години унищожават България.

За разлика от останалите партии ние патриотите нямаме началници в Брюксел или Анкара. Нашият началник е вселокупният български народ, който ни е гласувал доверие.

Едно от най-важните условия, които ще поставят патриотите пред бъдещия кабинет е темата за пенсиите. Те настояват, че минималната пенсия трябва да бъде поне 300 лв.  Тази стойност те определят на база обявени праг на бедността – 299 лв.  „Не бяха вдигнати пенсиите на хората, защото от този акт няма комисионни, за разлика от парите при санирането“, коментира решенията на кабинета „Борисов 2“, Каракачанов.

Той предлага да се спрат парите за саниране и да се насочат към пенсиите. 1,3 млрд годишно могат да бъдат спестени според него и от фалшивите инвалиди, лидерът на ВМРО предлага ново преглеждане на пациентите от ТЕЛК. 2 млрд лева са загубите от безакцизните горива в страната по доклад на МФ. 40% е техният дял. Той предлага всички горива да минават през акцизни данъчни складове с измервателни уреди.

Платформата на „Обединени патриоти“ предвижда възраждане на икономиката.

Това ще се случи чрез икономически стимули – намаляване бюрокрацията и стимулиране на частната инициатива. Предлага и реформи в земеделието, с които цели по-висока ангажираност на работна ръка и запазване на култури загубили престижа си. Предлага и гласуване на закон, който задължава големите вериги да продават 50% българско производство и допълнителен данък.

Ние обединените патриоти смятаме, че най-важното нещо в една държава са хората. След това идва санирането, магистралите и др…

– разкритикува изхарчените пари за саниране Каракачанов.

Правиш едни паметници, които утре няма да вършат работа на никого.

Полицейско присъствие, видеонаблюдение и промени в закона за борба с битовата престъпност иска Каракачанов. Той настоява да се премахне и минималния праг на маловажните престъпления.

България не трябва да приема нелегални имигранти и да ги разселва. Делигираните бюджети карат училищата да „произвеждат неграмотници с дипломи“.

Обединени патриоти е трета политическа сила, която измести ДПС от ролята му на балансьор, смята Каракачанов.

Крайно време е ние българите да разберем едно, счупената българска национална каруца няма да ни я оправят нито в Брюксел, нито във Вашингтон, ното в Анкара. Нашата българска работа трябва да си я свършим ние българите със задружни сили.

„Бъдещето на нашата държава и нашите деца е това което може да ни обедини и да ни тласне напред“ – смята лидерът на ВМРО.

Ако ние отново и на тези избори стоим пред телевизора, пиеме ракия и псуваме властта, нищо няма да се промени. Дори тези които не ни харесват нека излязат да гласуват за някоя друга българска партия.

Патриоитите предлагат връщане на наборната армия. Председателят на ВМРО официално обяви, че на 21 сутринта ще бъде блокирана границата, с цел да се предотвратят идващите от южната ни съседка автобуси с гласоподаватели.

Цялата среща на Красимир Каракачанов в Търговище гледайте в подробното видео:

Какви цели поставиха пред себе си кандидатите за народни представители от коалиция „Обединени патриоти“ ще научите от този видеозапис:

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

1 коментар

  1. „Обединили“ се пиянищата, грозотиите и простотията в коалиция „Обединени кебапчии, ракиджии и наркомани“! И зиннали усти за захапят общественото!

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.