Хеттрик на Исмаил Иса донесе успех на Светкавица в първата контрола за сезона

ФК Светкавица Търговище записа победа с 3:1 в първата си контрола за сезон 2017-2018. Футболистите на Диян Кирилов записаха успех срещу отбора на Ботев (Нови Пазар). С хеттрик за “мълниите” се отличи поддържащия форма с отбора и юноша на клуба Исмаил Иса.

Рекламно съдържание

Футболистите на Светкавица определено бяха по-идейният отбор и държаха инициатиавта почти до края. След като домакините в синьо поведоха с 3:0, в заключителните минути на срещата Ботев успя да върне едно попадение и направи няколко фрапантни пропуска пред вратата на Светкавица.

В мача си пролича началният етап на подготовка, когато отборът отпадна физически около 70 минута. Преди това обаче “сините” изцяло контролираха срещата и редуваха опасни атаки пред вратата на гостите от Нови Пазар.

Това е първа контрола за новия сезон 2017-2018 под ръководството на завърналия се начело на Светкавица Търговище наставник Диян Кирилов.

Жребият за сезон 2017-2018 на Североизточната Трета Лига ще се проведе на 2 август. За момента съставът на групата е от 12 отбора.

Иса вдъхнови Светкавица за победа в първата контрола
5 (100%) 1 vote

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.