Днес, 13 май, започва 242 Традиционен пролетен панаир Търговище. Официалното откриване е в 17.30 ч. пред Художествена галерия „Никола Маринов“. Половин час по-рано, в 17.00 ч., от площад „Свобода“ тръгва дефиле на мажоретния състав към Центъра за младежки дейности инициативи и Духовия оркестър към Общината до художествената галерия.

Рекламно съдържание

Концертът за откриването на панаира е с участието на вокален ансамбъл „Мистерията на българските гласове“ и Михаела Филева. Началото е в 18.30 ч. на сцена „Борово око“.

Детските работилници в Алеята на занаятите започват в 16.00 ч. Ще има демонстрации на приложни техники и боди арт, а приказни герои на кокили ще очакват децата в Алеята на занаятите в 18.00 ч.

От днес тръгва и увеселителното влакче от централната градска част до изложбените зали на Художествената галерия. Маршрутът на движението му е: площад „Независимост“, ул. „Васил Левски“, ул. „Стефан Караджа“, ул. „Никола Петков“, ул. „Искър“, ул. „П. Р. Славейков“, ул. „Капитан Данаджиев“ до ул. „Мургаш“ и обратно. Работното време на влакчето е от 10.00 до 22.00 ч. през цялата панаирна седмица.

Кметът д-р Дарин Димитров кани всички жители и гости на Търговище заедно да отбележим официалното откриване на 242 Традиционен пролетен панаир.

Пълната програма е публикувана в уебстраниците на 242 Традиционен пролетен панаир и Община Търговище или в нашия сайт от ТУК.

5.0
01

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.