Балетна формация “Търговище” представи най-доброто през годината

В красив и емоционален празник се превърна годишната продукция на Балетна формация “Търговище”. Възпитаниците на ръководителите Мариам Макарнаян и Севдалина Стойчева изпълниха своята балетна изповед пред препълнената с родители и гости зала на Младежки дом-Търговище. Вечерта на 6 юни се превърна в незабравима за всички тях.

Рекламно съдържание

На сцената излязоха всички групи на състава. От най-малките, някои от децата стъпиха за първи път на сцена пред публика, до най-големите, които през тази година излизат от формацията и поемат своя нов път. Всички те показаха постигнатото през творческия сезон. С вокални изпълнения ги подкрепиха техните приятели от Школа за естрадно пеене, с ръководител Кремена Кряколова

В края на концерта, със сълзи, цветя, подаръци и с много пожелания за много бъдещи успехи бяха изпратени абитуриентите – Димана, Камена, Преслава и Мюге.

Много бяха цветята и поздравленията към двете ръководителки Мариам Макарнаян и Севдалина Стойчева. Те също благодариха на децата и техните родители за всеотдайността и упоритостта през годината, както и за многото постигнати отличия.

Емоционален концерт на Балетна формация “Търговище” развълнува родители и гости
5 (100%) 4 votes

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.