Духов оркестър Търговище грандиозният елемент на Биг Бенд Парада в Габрово

Духов оркестър Търговище с ръководител Красимира Коларова за девета поредна година взе участие в ежегодния Карнавал за празника на Габрово. Заедно с тях се включи и оперната певица Валерия Пейчева. Тази година изданието мина под мотото „Да изкукуригаме от смях“.

Рекламно съдържание

В 14:00 по традиция започна Биг Бенд Парада, в който се включиха оркестри от Русе, Севлиево, Велико Търново, Ботевград, Габрово и Търговище. Пет изключителни изпълнения представи Духовият ни оркестър. Едно от тях беше със солист Валерия Пейчева. Пред опиянената от звуците музика публиката в Габрово стана свидетел на няколко дебютни изпълнения, които ДО Търговище изсвири за първи път.

духов оркестър търогвище с грамота за принос в карнавалното шествиеНяколко часа по-късно под номер 22 те се включиха и в Шествието на дългоочаквания Карнавал в Габрово за празника на града. Стотици участници се включиха в Голямото събитие на 20 май в събота преди залез. Духов оркестър Търговище бяха отличени с грамота за принос в Карнавалното движение.

Предлагаме Ви подбрани снимки от празника на Габрово и Карнавала в града на 20 май:

Вечерта приключи с концерт на централния площад пред Община Габрово. В него учасстие взеха цвездите на БГ Радио, както и по-късно вечерта завърши с БТР.

Видео от 3D светлинното шоу на Радослав Първанов:

На събитието в Габрово беше и авторът на дрон проекта „Търговище отвисоко“. Неговите кадри от въздуха ще откриете ТУК.

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.