“ Най-великата българска песен “ „Ако си дал“ на Емил Димитров възкръсна в изпълнение на търговищки таланти с духа на Коледа

„New Voices“ Търговище завърши най-новият си музикален проект, в който вечната българска песен на Емил Димитров „Ако си дал“ се извиси отново в изпълнение на младите им таланти!

Рекламно съдържание

Реализирането му стана възможно благодарение усилията на ръководителя на Музикалната школа Десислава Станкова, усърдният труд на всички изпълнители в нея, родители и не на последно място на благодетели. От „New Voices“ изказват благодарността си и за това, че Емил Димитров-син откликна на идеята им и даде съгласието си за осъществяването й!

„Ако си дал“ е написана през 1978 г. и изпълнена от великият Емил Димитров! През 2013 г. тя е обявена за „Най-великата българска песен на всички времена“!

Проектът е реализиран в състав: Аудио запис и мастеринг: D-Rec Studio Targovishte, Видео заснемане и монтаж: SI Studio гр. Търговище, Християн Христов – цигулар при Второ СУ „Проф. Н. Маринов“ гр. Търговище, Продуцент: Сдружение „Нови Гласове“ гр. Търговище

Клипът бе записан с много желание и любов от всички в атмосфера на коледен дух и настроение!

– споделят от школата.

Музика: Емил Димитров
Текст: Иля Велчев
Аранжимент: Красимир Илиев
Изпълнява: Музикална школа „New Voices“ гр. Търговище

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.