В празничния 1 юни площада пред Драматичния театър в Търговище бе изпълнен с множество детски усмивки, смях, забавление и положителна енергия. Празникът за Деня на детето бе организиран от Община Търговище и Обединен детски комплекс и събра на едно място изявени състави от града.

Рекламно съдържание

Разнообразните клубни форми на ОДК, Младежки дом, ОНЧ „Напредък – 1864” и Музикална школа „New Voices” превърнаха детския празник на Търговище в шоу спектакъл.

Тържеството започна с откриване на Годишната изложба на художниците от Школата за изобразително изкуство към ОДК, а кметът на града д-р Дарин Димитров поздрави всички присъстващи от сцената пред Драматичния театър.

Той пожела на децата да бъдат много здрави, щастливи и усмихнати през цялата лятна ваканция и похвали всички състави, включили се в тържеството за 1 юни.

Децата се забавляваха и в обособените кътове по интереси, където имаха възможност да спортуват, да рисуват, да научат повече за грижата за цветята. Песни, танци, снимки, балони, подаръци, добро настроение и веселба допринесоха за истински празничното настроение на малчуганите.

Денят на детето в Търговище бе вълнуващо изживяване и за малчуганите, и за порасналите деца, в лицето на техните родители, баби и дядовци.

автор: Симона Алексиева

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.