Нова младежка арт-порция в Търговище само ден след Националния празник

Само 24 часа след Деня на Независимостта – 22 септември в Търговище ще се проведе събитие със сериозна доза съвременен арт. Рисуване на графити, музика на открито и изложба край центъра на града очакват джумалии.

Рекламно съдържание

Отново зад събитието застават младите хора от Arts&Crafts. Мероприятието е озаглавено БАЗАРТ. То ще включва рисуване на графити, изложба и музика на открито, както и уъркшоп. Паралелно с това продължава и базарът, който е в подкрепа ремонта на „Хаджиангеловата къща“.

Събитието е насочено към всички любители на изкуството. Организаторите обещават среща с млади хора. Те имат огромното желание да докажат, че нуждата от изкуство не зависи от големината на града.

Светът, от осветената с позитивизъм страна, ще бъде показан в творчеството на гост-артистите, показвайки с личен пример, че бъдещето на един такъв свят зависи изцяло от нас.

Можете да разгледате изложбата на открито, да слушате музика на живо, да рисувате в работилничката или да си закупите нещо за спомен от базара на 23 септември на ул.Иван Вазов до сградата на Първо Основно училище „Христо Ботев“ на центъра.

Събитието е подкрепено от местната общинска администрация и младежка политическа формация. Повече за „БАЗАРТ“ може да научите, ако следите събитието в социалните мрежи от ТУК.

събота и неделя Търговище е арт

Графити, музика и изложба на открито в Търговище
4.5 (90%) 2 vote[s]

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.