Намесата на Турция във вътрешните ни работи и особено в настоящата предизборна кампания е явна, нахална и много опасна! За първи път има опасност една, изцяло финансирана и контролирана от чужда държава, партия да влезе в българското Народна събрание. Това може да се случи само с гласовете от Турция, ето защо Обединените патриоти имаме готовност да блокираме границата, за да не допуснем автобусите с избиратели на Ердоган.

Toва заяви водачът на листата на патриотите за област Търговище Георги Дракалиев, в отговор на въпросите на жителите на селата Садина и Водица, общ. Попово, как може да се противодейства на гласовете от Турция.

По време на срещите, той и кандидатите за народни представители на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ Христо Радев и Антоанета Стоянова направиха обстоен отчет на дейността на патриотичните сили по време на мандата на предходното Народно събрание.

Рекламно съдържание

Те изредиха внесените от тях законопроекти и подробно обясниха кои от тях са се превърнали в закони и кои са били отхвърлени от управляващите. Патриотите увериха присъстващите, че тези техни идеи, които не са били приети, ще бъдат поставени отново в следващото Народно събрание и че по-голямата парламентарна група, която се очаква да имат, ще гарантира тяхното приемане.


Текст под снимка: На първолаците от двете села бяха дарени комплекти „Патриотичен буквар“ – издание на патриотите, което цели възпитаване в родолюбие на най-малките, още по време на изучаването на българската азбука.

Георги Дракалиев очерта приоритетите в предизборната програма на коалицията, като заяви своята убеденост, че следващото правителство на България няма как да се случи, без тяхната подкрепа и съществено участие в него.

„Първото условие, което ще поставим при разговорите за съставяне на кабинет, с която и да е било партия, ще бъде незабавното вдигане на пенсиите“

– заяви той.

На финала на срещата кандидатите призоваха присъстващите да гласуват с номер 17 в интегралната бюлетина и заявиха, че на почетната стълбица след изборите, Обединените патриоти няма да са с бронзовият медал, а по-напред в класирането.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Георги Дракалиев: Няма да допуснем автобуси от Турция, затваряме границата!
5 (100%) 1 vote

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here