В Търговище майка получи уникален поздрав за рождения си ден, след като „ЧРД, МАМО“ с купища знаци и емотикони обагри главен булевард в града.

„Произведението на изкуството“ е в нежен кремав цвят и е нарисувано с влажна боя, като деянието е извършено вероятно тази нощ. Изключително мил и красив жест от страна вероятно на някое дете, като не може да се отрече придържането към „наивността“ в почерка, който досущ е по детски емоционален.

За да е автентично и още по-душевно посланието към него са прибавени и лапичка, усмихнато лице, завъртулка и плътно изпълнено сърце, на което лесно може да се акцентира.търговище уникален надпис послание

Рекламно съдържание

Със сигурност творението е събудило поне за мъничко човешкото в минувачите и е учудило шофьорите, които дори и нас ни гледаха с недоумение, докато фотографирахме надписа. Само можем обаче да си представим колко искрено и насълзено е гледала майката, до която е адресиран поздрава. Този красив жест идва в едно време, когато е модерно да говорим за отчуждението между хората, за тихата смърт на една загиваща държава, е точно днес авторът на това послание успя да засенчи всички негативи, с които ни сблъсква сивотата на малкия град и заби мощем юмрук в лицето на черногледството.20150816_141620

Децата на Търговище и техните родители все още пазят човешкото у себе си. И докато има такива кратки, но съществени послания между две поколения, ще има надежда за града ни и хората, които го населяват. Защото усмивката и чистата доброта могат да бъдат отразени най-истински в погледна и действията на едно дете.

К.Ст.Колев, администратор NRG NEWS

В Търговище майка получи уникален поздрав за рождения си ден (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote[s]

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.