Мими Иванова окичи с награди вокалисти от школата на Кремена Кряколова

Гран При, първи награди и много отличия извоюваха изпълнители от вокалната школа в Младежки дом Търговище. Това се случи по време на музикалния конкурс във Варна „Морски звездички“. Председател на журито беше естрадната певица Мими Иванова.

Рекламно съдържание

Дефне Мустафа се завръща от Варна с награда на Детското жури, а Ралица Дилова с тази за БГ репертоар. Симона Асенова завоюва награда за изпълнение на българска песен. Стела Тодорова се поздрави с трета награда в четвърта възрастова група /15-18 г./

Страхотното представяне на Деница Денева й донесе първа награда в пета възрастова група. Тя е подплатена и с Награда на БНР. Наградата на радиото й предоставя възможност за звукозапис на песен.

Гран При на конкурса е връчено на Александра Златева.

Журирането беше явно, което е много хубаво, така можем да преценим къде се намираме и кои са силните и по-слабите страни на всяко изпълнение. Това е много важно, особено при по-малките изпълнители, които сега започват да трупат опит на сцена. Нашите момичета се справиха много добре и получиха заслужени отличия.

– коментира представянето на своите възпитанички Кремена Кряколова – вокален педагог и ръководител на Школата по естрадно пеене към Младежки дом-Търговище.

„Морски звездички“ е международен конкурс за музикално изкуство. Той е журиран от пет-членно жури. Общият брой участници в конкурса надвишава 90 деца и младежи.

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.