Благотворителна изложба в подкрепа на Държавен куклен театър – Търговище ще се състои в ритуалната зала на ОНЧ „Напредък-1864“ на 12 декември от 17.30 ч.

„4 сезона Търговище отвисоко“ се организира от въздушния фотограф Кольо Колев с подкрепата на Община Търговище и цели набирането на средства за възстановяването на кукления театър, който пострада при пожара на I ОУ „Христо Ботев“ през ноември.

Рекламно съдържание

В рамките на изложбата ще бъдат представени 20 дрон фотографии, запечатали красиви панорами на Търговище от птичи поглед. Всяка една от творбите ще може да бъде закупена след края на събитието.

Това е първата самостоятелна изложба на Кольо Колев. Той „кръжи“ с дрон над Търговище вече повече от година. Автор е на проекта „Търговище отвисоко“, в който показва серия дигитални снимки и клипове, разкриващи красотата и индивидуалния облик на града.

Най-големият му успех е номинирането на късометражния филм „Търговище, където животът се случва“. 5-минутното видео попадна сред финалистите в Международния дрон-кинофестивал „Drone Up International Film Festival“. Краткият филм е част от официалната селекция на фестивала за 2017-та година.

Актуална информация около подготовката и провеждането на събитието може да следите в Facebook от ТУК. Изложбата е подкрепена финансово от Алфамед Хоспис и Алфамед Сървиз.

афиш за благотворителната изложба

Благотворителна изложба в подкрепа на кукления театър в Търговище
5 (100%) 1 vote[s]

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.