Отлично представяне на СК”Торнадо” на Международният фестивал „Дунавска перла” в Русе

В зала Арена Монбад в Русе се проведе Международният фестивал по гимнастика „Дунавска перла” в два вида спорт – спортна и художествена гимнастика. Четири гимнастика на СК”Торнадо” Търговище, възпитаници на ЦПЛР-ОДК участваха в две категории – Радостин Янев и Константин Куцаров до 10год. възраст и Георги Стоянов и Миркаан Даян Стефанов до 12 год. възраст.

“Въпреки невъзможните условия за подготовка, поради все още продължаващият ремонт на УТЦ, водените от треньорите Йордан Савов и Борислав Илиев малки гимнастици се представиха отлично!”

Рекламно съдържание

– отбелязват от търговищкия клуб.

Георги Стоянов е шампион на висилка и трети в многобоя и успоредка и заедно с Миркаан Даян Стефанов е в призовата осмица на всички уреди. За съжаление в другата възраст малко не достигна на Радостин Янев за медал, както в многобоя, така и на кон с гривни-четвърто място. Радо и Константин Куцаров се класираха в призовата осмица на уредите.

“Представянето на момчетата в този престижен Международен фестивал е доказателство, че въпреки всички трудности, търговищката гимнастика не се предава!”

– направиха оценка на представянето от СК “Торнадо”.

СК”Торнадо” се представи отлично на Международният фестивал в Русе
5 (100%) 1 vote

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.