Панаирът примамва посетителите с модна конфекция, кожени изделия и качествени български стоки на ниски цени

Фирми от цялата страна участват в традиционното издание на Националното изложение на производителите С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО, което стартира в понеделник в Търговище и ще продължи до 16 февруари – събота. Изложението се провежда с любезното домакинство на Община Търговище и Драматичния театър.

Рекламно съдържание

На изложението участват производители и търговци от цялата страна, които предлагат трикотаж, дамска и мъжка конфекция, детски стоки, чанти и кожени изделия, спортен трикотаж, сезонни стоки и аксесоари.

Дамите ще открият българска бижутерия, чанти и аксесоари, модна конфекция от утвърдени производители – фирми от София, Пловдив, Бургас, Варна, Хасково.

Има предложения и за силния пол – ризи, панталони, пуловери – родно производство и внос от ЕС, спортен трикотаж и бельо, а големия избор от сезонни стоки – топли чорапи, якета и трикотаж допълнително ще изкушат всички, които искат за обновят своя гардероб на добра цена!

Традиционно силно представяне имат производителите на кожени изделия – както дамски, така и мъжки модели чанти и портфейли с много добро качество и голям асортимент, които със сигурност ще заинтересуват посетителите на изложението.

Само до 16 февруари, във фоайето на Драматичния театър в Търговище, изложението предлага среща с качественото българско производство на неговата истинска цена – не пропускайте да го посетите, заслужава си!

Станете част от Facebook групата на Търговище и региона от ТУК.

Напишете коментар:

Моля, въведете своя коментар
Въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.