За нас – Портал за информация и новини от Търговище

NRG News – Платформа представяща потоци информация и новини за Търговище, Попово, Омуртаг, Антоново и Опака

Информацията днес струва скъпо. Поне така ни убеждават. А Вие колко трудно достигате до информация и новини от Търговище, които са Ви нужни и полезни? 

търговище, търговище новини, новини от търговище, tyrgovishte, targovishte, turgoviste, turgovishte, targovi6te

За нас беше важно да прецизираме кои са най-важните информационни потоци за хората, които живеят на територията на област Търговище. Защото хората всеки ден правят своите малки избори – вземете за пример свободното си време. Имате такова, нали? Поне веднъж в месеца може би ходите и на културна проява? Как достигате до информацията какви арт и събития има в населеното Ви място? В Търговище? В Попово? В Омуртаг? А в Антоново и Опака?

В днешно време да създаваш информация не е никак трудно. Важното е да се синхронизира правилната и да се достигне до хората, които имат нужда от нея. Това е функцията и на NRG News – новинарска платформа представяща информационен поток за Търговище, Попово, Омуртаг и Антоново.

Информацията, която получате днес под формата на новини, известия, анализи и предположения Ви помага да правите своите избори по-лесно, по-бързо и най-вече по-вярно. Защото съвременния човек иска да бъде правилно информиран. Жителят на Търговище, Попово, Омуртаг, Антоново и Опака има необходимостта да знае какво се случва около него, за да намери правилния път до целта, която си е поставил.

Търговище – новини, интернет и социални мрежи

Необходимостта от интернет в миналото се е превърнала в начин на живот към днешна дата и в това няма нищо страшно. Човек е господар на изборите си. И Вие сте или поне може да бъдете такива. Най-бързият начин за получаване на информация остават социалните мрежи. Затова ще откриете, че NRG News има профили почти навсякъде. Хората в Търговище област използват активно Facebook и затова ние сме там – да предоставим информацията, която те търсят. Следвате ли NRG News във Facebook? Ние имаме собствена страница в най-популярната социална мрежа. Харесайте страницата ни, за да се абонирате за безплатни новини от Търговище, Попово, Омуртаг, Антоново и Опака. Разполагаме с профили в Twitter, Instagram, Google+, YouTube, Soundcloud, Pinterest, Flickr, Tumblr, Linkedin и др.

Важната информация за Търговище

Изключително Важен за нас остава може би основния въпрос в региона – как си търсите работа в Търговище? Откъде намирате обявите за работа от Бюрото по труда и частните работодатели? За да улесним част от Вас създадохме собствена страница с постоянен адрес, на която Винаги да откривате последните актуални обяви за работа в региона, които са ни подадени от Бюрата по труда в петте общини. Замислихме се, че авариите свързани с ВИК и плановото и аварийно спирането тока са изключително важна информация за хората в Търговище. Къде и кога няма да има вода? Успяхме да създадем добри отношения с ВиК Търговище и да получаваме от тях информация за възникнали аварии. Енерго Про ни информират за всички свои планови прекъсвания на тока. Така успяхме да създадем своите две страници, които показват точна тази информация.